aircokoeling

Lekdetectie Airco & Koel

Koeling & Airco Detector

Meet en test apparatuur voor het instaleren en onderhouden van verwarmingspompen, airco’s, koelcellen, ijskasten, motoren, automotive, machines en apparaten welke met een koelvloeistof werken. Bepaal de zuurgraad en zoek naar lekkages in de leidingen naar R32 HFC-32 Difluormethaan, Puron® 404A & 410A en de freonen R134a, R22, R407 en R410. Pomp gestuurde uitvoeringen voor een snel meetresultaat.
  • Airco & Koel Lekkage Meet en test apparatuur voor het instaleren en onderhouden van verwarmingspompen, airco’s, koelcellen, ijskasten, motoren, automotive machines en apparaten welke met een koelvloeistof werken.

Lekkage Airco & Koel

Bepaal de pH-waarde en zoek naar lekken in de leidingen van R32 HFC-32 Difluormethaan, Puron® 404A & 410A en freonen R134a, R22, R407 en R410. Pneumatische pomptoepassingen voor een snel testresultaat. Test- en meetapparatuur voor het installeren en onderhouden van warmtepompen, lucht, koelcellen, ijskasten, motoren, automotive, machines en apparaten welke met een koelvloeistof werken.

Plaatje Airco & Koel lekdetector

”aircokoellekdetectie”